[imgBannerHoofd]
MAGAZINE BEDRIJVENGIDS WINACTIES ABONNEREN NIEUWSBRIEF AGENDA CONTACT
MAGAZINE ONLINE
MEDIASPECIFICATIES
ARHO Zwembadtechniek

Weldadig relaxen in eigen huis en tuin

De tijd dat een eigen zwembad in de tuin een privilege was dat slechts weinigen zich konden veroorloven, ligt inmiddels ver achter ons. Steeds meer mensen kiezen voor weldadig relaxen in eigen huis en tuin met een zwembad, whirlpool, jacuzzi, stoomcabine of sauna. ARHO Zwembadtechniek uit Arnhem over de nieuwste trends en technieken.Zwembaden worden steeds exclusiever en dankzij nieuwe technieken kan veel aandacht en zorg worden besteed aan materialen en afwerking. ARHO Zwembadtechniek heeft ruim dertig jaar ervaring in zwembadtechniek en is gespecialiseerd in aanleg, onderhoud en renovatie, zowel voor de privésector als voor recreatie- en fitnesscentra en de openbare en medische branche. Volgens Jan Peet, directeur/eigenaar van ARHO, verkijken veel particulieren zich op de complexiteit bij aanschaf en plaatsing van een zwembad. “Een goed zwembad is meerdan een bak water met een pomp. Duurzaam materiaal, kwaliteit van het water en klimaatbeheersing bij binnenbaden kunnen doorslaggevend zijn of een zwembad naar behoren functioneert. Natuurlijk heb je bij de bouwmarkt voor vijftig euro ook iets dat op een zwembad lijkt, maar aan een installatie die lange tijd meegaat en hoogwaardig zwemplezier oplevert, worden natuurlijk hogere eisen gesteld.”

Europees samenwerkingsverband
ARHO levert en installeert producten van toonaangevende Europese topfabrikanten en is sinds 1984 aangesloten bij Sopra, een Europees samenwerkingsverband van onafhankelijke zwembadondernemingen. Onder eigen naam worden hoogwaardige systemen op de markt gebracht. Peetis medeeigenaar van Sopra. “Daarnaast bieden we zowel de zakelijke als particuliere markt andere kwaliteitsmerken. We werken uitsluitend met topfabrikanten samen, waardoor we kunnen garanderen dat een zwembad dat wij plaatsen een leven lang meegaat.”

Nieuwe trends
Zwembaden uit één stuk die compleet geleverd kunnen worden, zijn momenteel erg in opkomst. “De snelheid van plaatsen en installeren is hierbij zeer aantrekkelijk. Binnen een paar weken kan de klant van zijn zwembad genieten.” Ook combinaties van exclusieve zwembaden,jacuzzi’s en sauna’s zijn gewild. “Het is tegenwoordig mogelijk om zwembad en jacuzzi met één installatie te bedienen. Daarnaast worden zuiveringsinstallaties steeds beter en leveren wij zwembadreinigingsmiddelen (chemicaliën), waarbij met slechts enkele producten het water in topconditie wordt gehouden. Op basis van een computerprogramma geven wij advies op maat voor elk zwembad. Bij saunacabines is een luxe lijn ontwikkeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van bijzondere houtsoorten en glazen wanden. Ook kunnen we tegenwoordig een sauna compleet integreren in huis.”

Bouwvergunning niet meer nodig!
ARHO biedt klanten gedegen advies en service. Er is zeven dagen per week een servicedienst actief. “Vooral voor hotels en therapiezwembaden is snelle reparatie en onderhoud een noodzaak. Maar ook particulieren geven wij graag uitgebreid advies en hulp. Onze specialisten komen eventueel langs om zaken als zonlichtinval, zicht vanuit het woonhuis en omringend groen in kaart te brengen. Daarna wordt uitgebreid overlegd over de keuze van het soort zwembad en de toebehoren. Sinds kort is een bouwvergunning voor een zwembad in de tuin niet meer nodig. Dat scheelt legeskosten maar belangrijker nog, heel veel tijd. In plaats van maanden op de vergunning te wachten, kunnen we nu direct met de aanleg beginnen zodat men de hele verdere zomer plezier van het nieuwe zwembad heeft.”

ARHO Zwembadtechniek
Showroom: P. Calandweg 32
6827 BK Arnhem
tel: 026-3337646
fax: 026-3333717
info@arho.nl
www.arho.nl
Terug
Copyright © 2004 FK media b.v.  - Website: Guido van Herten  -  Disclaimer