[imgBannerHoofd]
MAGAZINE BEDRIJVENGIDS WINACTIES ABONNEREN NIEUWSBRIEF AGENDA CONTACT
MAGAZINE ONLINE
MEDIASPECIFICATIESVan Boven (badkamers en keukens)
Zandstraat 31a
5271 TH, DEN DUNGEN
Tel.: 073 594 14 27
Mobiel: 06-53127109
Email: info@vanboven.nl
Website: www.vanboven.nl

Van klassiek of landelijk tot het aller strakste design. Gespecialiseerd in keukens, badkamers, tegels en mozaïek. Design en kwaliteit gecombineerd met duurzaamheid, praktisch gemak en comfort. Achter deze veelzijdige klasse staat een nuchter team met maar een doel: perfectie! Of u nu advies nodig heeft over een kleine ingreep in uw huis of juist een bouwkundige partner zoekt voor een groots project: ons team zal u in beide geval- len tot in de kleinste details bijstaan.
        Culimaat Keukens
De Enst 7
5258 BM, BERLICUM
Tel.: 073 503 90 60
Email: info@culimaat.nl
Website: www.culimaat.nl

        TOP Keukens Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 303
2382 AP, ZOETERWOUDE
Tel.: 071-5893971
Email: info@topkeukenszoeterwoude.nl
Website: www.topkeukenszoeterwoude.nl


Bekijk advertentie-aanbieding
        Au Four
Akerstraat Noord 350
6431 HX, HOENSBROEK
Tel.: 045-5284050
Email: info@aufour.nl
Website: www.aufour.nl

Ontdek de inspirerende wereld van Au Four!

Designkeukens – Badkamers - Haarden – Verlichting – Specials

Kijk voor meer informatie op onze website.
        Cosentino The Netherlands
Florijn 6
5751 PC, DEURNE
Tel.: 0493-326910
Email: info.nl@cosentinogroup.net
Website: www.silestone.com

Cosentino presenteert Silestone: een uniek oppervlak dat voor meer dan 90% uit natuurlijk kwarts bestaat. Silestone is bijna net zo hard als diamant, heeft de mysterieuze uitstraling van kristal en een heleboel praktische eigenschappen. Silestone is beschikbaar in meer dan 60 kleuren, 3 afwerkingen en verschillende formaten. Ideaal voor de realisatie of renovatie van een droomkeuken, wellness badkamer of legio andere interieurtoepassingen.
        AGA Cookers Netherlands
Laat 225
1811 EH, ALKMAAR
Tel.: 072-5115697
Website: www.agaliving.nl

Uitgevonden door een Nobel prijswinnaar, is het beroemde fornuis met een echt internationaal uiterlijk vandaag de dag nog net zo goed als toen het 80 jaar geleden uitgevonden werd. De moderne AGA cooker is een zeer efficiënt en tijdloos design met geavanceerde technologie. En behalve de mooie handgemaakte geëmailleerde buitenkant is AGA trots op de nieuwste energie besparende echnologie, die het fornuis programmeerbaar maakt en de energie kosten reduceert.

Van bakken tot roosteren en van grilleren tot roerbakken, een AGA is als het ware tien apparaten in één, die stuk voor stuk perfect functioneren. Zet de broodrooster, de broodbakmachine, de magnetronoven, de grill en de elektrische sudderpot dus maar weg en geniet van de unieke veelzijdigheid van de AGA...
     Paul van de Kooi Keukens
Nijverheidsweg-Noord 74 D
3812 PM, AMERSFOORT
Tel.: 033-4651111
Email: info@paulvandekooi.nl
Website: www.paulvandekooi.nl

U hebt het huis van uw dromen gevonden, of laten bouwen. Dan wilt u een keuken die daarbij aansluit, waarin u zich helemaal thuis voelt. U zoekt meer dan de doorsnee fabriekskeuken, waarvan er dertien in een dozijn gaan. En u begrijpt dat aan topkwaliteit een prijskaartje hangt. Dan komt u terecht bij Paul van de Kooi.

Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor een nadere kennismaking. Want een keuken ontwerpen doen we altijd samen!

Bekijk artikel
        Bours Keukens
Sanderboutlaan 9
6181 DN, ELSLOO
Tel.: 046-4377270
Email: keukens@boursgroep.nl
Website: www.boursgroep.nl

Treed binnen in de wereld van Bours in Elsloo / Stein en maak kennis met onze houten kozijnen, keukens en onze jongste telg de kookstudio. We staan in heel Limburg, zelfs Euregionaal, bekend voor onze hoge kwaliteit en service.
        La Cornue
Laat 225
1811 EH, ALKMAAR
Tel.: 072-5115697
Website: www.lacornue.nl

La Cornue, een firma van bijna honderd jaar oud en tegenwoordig lid van de AGA-groep, is nog nooit zo jong geweest. De AGA Shop in Alkmaar is trots om de La Cornue display fornuis en meubels te presenteren en zal haar klanten graag willen adviseren oven deze fantastische range. Met de fornuizen van La Cornue bent u verzekerd van een fornuis waar u zeker mee uit de voeten kunt. Bakken, grillen, koken, niks is de fornuizen van La Cornue te veel. De befaamde koepelovens van de La Cornue fornuizen zorgen er voor dat uw gerechten optimaal worden bereid. De deuren sluiten de oven volledig af, waardoor er geen vocht en smaak verloren gaan, en de gerechten worden geleidelijk verwarmd.
     ABK InnoVent
Plakhorstweg 12
7008 AT, DOETINCHEM
Tel.: 0314-320910
Email: info@abk-innovent.nl
Website: www.abk-innovent.nl

ABK InnoVent richt haar werkzaamheden op het ontwerpen, ontwikkelen en strategisch vermarkten van unieke hoogwaardige RVS concepten voor een breed marktgebied. Hierin werkt ABK InnoVent zelfstandig of in opdracht voor derden. De actieve marktgebieden betreffen naast de keukenbranche, ook sanitair-, verlichting-, architectuur- en outdoor branche.
        Bulthaup Zoetermeer
Verbreepark 27b
2731 BR, BENTHUIZEN
Tel.: 079-3434234
Email: info@bulthaupzoetermeer.nl
Website: www.zoetermeer.bulthaup.nl

Bulthaup staat over de hele wereld bekend om zijn architectuur van ruimtes binnenshuis. Architectuur, vernieuwing en precisie zijn waar het merk bulthaup om draait. Bulthaup biedt klanten de garantie dat ze een hoogwaardig product krijgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen of bezoek onze website!
        
Loomans Keukens Eindhoven
Aalsterweg 115
5615 CD, EINDHOVEN
Copyright © 2004 FK media b.v.  - Website: Guido van Herten  -  Disclaimer