[imgBannerHoofd]
MAGAZINE BEDRIJVENGIDS WINACTIES ABONNEREN NIEUWSBRIEF AGENDA CONTACT
MAGAZINE ONLINE
MEDIASPECIFICATIESNieuwenhuizen Natuursteen b.v.
Handelsweg 1
5071 NT, UDENHOUT
Tel.: 013 - 511 41 40
Email: info@nnbv.nl
Website: www.nnbv.nl

Een vloer is de basis van ieder interieur. Hiermee creëert u de gewenste sfeer in en om het huis. Nieuwenhuizen Natuursteen biedt een uitgebreid tegelassortiment in allerlei kleuren en afmetingen. Dus of u nu van modern houdt of juist van klassiek, rustiek of bourgondisch: wij hebben voor iedere smaak een natuurstenen vloer!

Neem een kijkje op onze website maar kom ook gerust een keer langs in onze showroom. U bent van harte welkom!
        Rutters & Smits
Beitel 76
6422 PB, HEERLEN
Tel.: 045-5426633
Email: info@rutters-smits.nl
Website: www.rutters-smits.nl

Rutters & Smits is een dynamisch modern bedrijf met 75 jaar ervaring. Begonnen als stukadoorsbedrijf zijn we uitgegroeid tot een specialist in sanitair en tegels. In onze showroom, met meer dan twintig opstellingen, vindt u een uitgebreide collectie sanitair, vloer- en wandtegels. Tevens kunt u bij ons terecht voor sierbestrating en een breed pakket bouwmaterialen. Naast ons uitgebreide assortiment kunt u rekenen op een persoonlijk, deskundig advies en een gedegen service.

Bekijk advertentie-aanbieding
        Nibo Stone
Voltastraat 15
5928 PC, VENLO
Tel.: (077) 382 15 41
Email: info@nibostone.nl
Website: www.nibostone.nl

Nibo Stone natuursteen heeft ruim honderd jaar ervaring op het gebied van natuursteen. Dit uit zich in een grote deskundigheid. Ook de kwaliteit van de producten is erg hoog. In meer dan dertig landen, verspreid over de hele wereld, wordt rechtstreeks natuursteen ingekocht. We beschikken over een uniek inkoopnetwerk waarbij de kwaliteit van de groeve en de leveringsbetrouwbaarheid voorop staan. Zo kunnen we garanderen dat alleen de allermooiste steen de reis naar Nederland maakt.
        Lei Import B.V.
Battenweg 12
6051 AD, MAASBRACHT
Tel.: 0475-436439
Email: info@lei-import.nl
Website: www.lei-import.nl

Lei Import B.V. importeert exclusieve natuurleien uit een groot aantal landen. Onder de naam Slate Line leveren wij leisteen in vele toepassingsmogelijkheden:

- Dakbedekking
- Gevelbekleding
- Vloerbedekking
- Interieur voor keuken en badkamer
- Tuinarchitectuur

Kijk voor meer informatie op onze website of maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom.
        Gernova Tegels, Natuursteen & Badkamers
Goudenrijderhof 34
5551 VJ, VALKENSWAARD
Tel.: 040-2040848
Email: info@gernova.nl
Website: www.gernova.nl

Gernova Tegels - Natuursteen & Badkamers is geopend! In de riante showroom aan de Goudenrijderhof 34 kunt u de nieuwste tegels bewonderen, in alle kleuren, soorten en maten. Ook diverse badkameropstellingen en vloerverwarmingsinstallaties staan er tentoongesteld. Gernova werd opgericht door de eigenaren van Installatiebedrijf E. Van Gerven en Lekkageservice, die ook worden ondergebracht in het prachtige pand van 1800 m2. Alle disciplines onder één dak.

Welkom bij Gernova.

Bekijk artikel
        Van Daal Natuursteen
Industrieweg 29
5591 JL, HEEZE
Tel.: 040-2240731
Email: info@vandaalnatuursteen.nl
Website: www.vandaalnatuursteen.nl

Van Daal Natuursteen realiseert totaaloplossingen in natuursteen, wij combineren ambachtelijk werk met moderne technieken. U kunt bij ons terecht voor al uw maatwerk en vloeren in natuursteen, voor zowel uw interieur als exterieur. Ook leveren wij graf- en gedenkmonumenten. Voor meer informatie zie onze website of bezoek onze showroom.
        
Copyright © 2004 FK media b.v.  - Website: Guido van Herten  -  Disclaimer