MAGAZINE BEDRIJVENGIDS WINACTIES ABONNEREN NIEUWSBRIEF AGENDA CONTACT
MAGAZINE ONLINE
MEDIASPECIFICATIES
Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de door Excellent Wonen & Leven gecreëerde internetsite en/of pagina’s de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Excellent Wonen & Leven is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Excellent Wonen & Leven gecreëerde website en/of pagina’s.

Excellent Wonen & Leven wijst hierbij alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijzen af. De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

De site is bestemd voor het verstrekken van informatie van de gebruiker. Excellent Wonen & Leven geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de website en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Excellent Wonen & Leven zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. Excellent Wonen & Leven is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Excellent Wonen & Leven aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. Excellent Wonen & Leven is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

Copyright
© Copyright 2004-2011 FK media b.v. Alle rechten voorbehouden. Niets van de informatie, foto’s, ideeën, concepten of andere inhoud van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in bestanden, openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van FK media b.v.


Terug
Copyright © 2004 FK media b.v.  - Website: Guido van Herten  -  Disclaimer