[imgBannerHoofd]
MAGAZINE BEDRIJVENGIDS WINACTIES ABONNEREN NIEUWSBRIEF AGENDA CONTACT
MAGAZINE ONLINE
MEDIASPECIFICATIESBang & Olufsen Veldhuizen Harmelen BV
Kalverstraat 18
3481 ES, HARMELEN
Tel.: 0348-557717
Email: harmelen@bang-olufsen-veldhuizen.nl
Website: www.bang-olufsen-veldhuizen.nl

Onze complete showroom ligt in het rustige Harmelen, direct langs de A12 op 15 minuten van Utrecht. Woont u in: Nieuwegein, IJsselstein, Woerden, Gouda of Bodegraven dan zijn wij uw dealer. Onze showroom is volledig ingericht volgens de laatste wensen van BANG & OLUFSEN en garanderen daarmee dat we u alles in alle rust kunnen laten ervaren.

Tenslotte, BANG & OLUFSEN gebruik je niet, BANG & OLUFSEN beleef je. Daarom zijn wij uw belevingsadviseur.
        Bartels Hifi
Besterdring 87-91
5014 HH, TILBURG
Tel.: 013 543 14 89
Email: info@bartelstilburg.nl
Website: www.bartelstilburg.nl

Al Ruim 50 jaar is Bartels Hifi & Video een begrip in Brabant, gespecialiseerd in hoogwaardige beeld- en geluidsapparatuur, vakmensen met ruime ervaring adviseren u graag en deskundig, zodat u jarenlang optimaal geniet van uw investering.

Persoonlijk deskundig advies (ook bij u thuis) passend in uw interieur en uw budget.

Ons assortiment is samengesteld uit de beste merken tegen de beste prijs. Kwaliteit vooropgesteld! Welkom in de digitale wereld bij Bartels Hifi-Tv-Media.
        Audiohome hifistudio's
Hoogstraat 3
5611 JP, EINDHOVEN
Tel.: +31(0)40-2446952
Email: audiohome@chello.nl
Website: www.audiohome.nl

Indrukwekkend goed beeld en geluid voor een relatief laag bedrag is de sterke kracht van deze speciaalzaak te Eindhoven. Veertig jaar intensieve studie, 35 jaar ervaring garandeert een schat aan kennis. Audiohome legt zich ook toe op de wereld van domotica. U wordt geadviseerd door louter experts.
        La Scala, Delicatessen in beeld en geluid
Sint Annaplein 23-24
5038 TV, TILBURG
Tel.: 013-5439228
Email: info@lascalatilburg.nl
Website: www.lascalatilburg.nl

Wilt U audio en video weergave integreren in uw woonomgeving? Zou U deze willen bedienen met een iPad of uw iPhone? Moet de weergave van de inbouwluidspreker niet onder doen voor een conventionele? Heeft U de wens om muziek te streamen en op meerdere plaatsen te beluisteren? Heeft U de behoefte om een fraaie home cinema te laten installeren? Of hunkert U naar een mooi stereo systeem met draaitafel welke Robbie Williams of Maria Callas bij U in huis brengt? Wij hebben kennis en jarenlange ervaring om deze wensen voor U te realiseren. Daarbij luisteren we niet alleen naar muziek maar ook naar uw wensen.
        
Copyright © 2004 FK media b.v.  - Website: Guido van Herten  -  Disclaimer