Horecameubilair voor elk wat wils

Misschien ben je laatst naar de film geweest en besloot je nog even een hapje te eten in de buurt, of heb je dit al gedaan van tevoren. Het eten was lekker en even belangrijk: de sfeer was goed. Het restaurant was schoon en verzorgd, de kaarsjes waren aangestoken, er speelde zachtjes muziek en het interieur zag er goed uit. De stoelen zaten goed, de service was vriendelijk en snel. Dit zijn allemaal vereisten voor een goeie ervaring tijdens je etentje.

Benodigde kosten

Je zou het misschien niet denken, maar de uitstraling van een restaurant bestaat voor een groot deel uit het meubilair en het personeel. Het is dan ook belangrijk dat deze er beide verzorgd en leuk uitzien. Natuurlijk is ieder persoon leuk op zijn of haar eigen manier en is of iets mooi is subjectief, maar bepaalde standaarden zijn redelijk universeel. Plastic tafels zullen niet enorm bijdragen aan de uitstraling van je restaurant, café, bar, lunchroom of wat voor horecagelegenheid je dan ook over beschikt.

Maar meubels zijn vrij duur, al helemaal als je er veel van nodig hebt. Daarnaast moet je transportkosten rekenen en ben je behoorlijk wat tijd kwijt met het vervoeren en inrichten hiervan. En tijd is geld. Dus is het toch handig als je wat kan besparen door leuke meubels voor minder geld te vinden, toch? Dus is het misschien handig als je cafe tafels tweedehands kan kopen.

De outlet waar je terecht kunt

Hiervoor bestaat een horeca meubilair outlet, hier kan je prachtige tafels, stoelen, banken en nog veel meer vinden voor jouw horecagelegenheid voor een fractie van de prijs. Een paar tafels en alle bijbehorende stoelen kopen zet je namelijk al een behoorlijk bedrag terug.

Super-seat.com biedt een prachtig assortiment aan wat betreft tweedehands en nieuwe meubels die perfect zijn voor jouw café, bar of wat je dan ook van plant bent te beginnen. Of als je simpelweg een opfrisser nodig hebt in de tent.

Ook bieden ze een bezorgservice en kan je je meubilair bij hun inruilen of verkopen. Ongeacht de staat waar de partij zich in bevindt doen zij graag een bod en kunnen ze met eigen transport alles in één keer ophalen. Of het nou nieuw of gebruikt is, geïnteresseerd zijn ze vast en zeker. Het enige waar ze geen interesse in hebben zijn huisraad, showmodellen en kleine restantjes.

Super-seat.com is dan ook de grootste nieuwe en gebruikte horeca meubilair inkoper en verkoper in de Benelux en nodigt je graag uit om een kijkje te nemen naar het enorme assortiment.