elektrische fiets dames

Goede elektrische fiets voor dames

Een goede elektrische fiets dames. Waar vinden jullie die? Zelf ben ik namelijk al enige tijd op zoek naar een betaalbare elektrische fiets voor dames, maar er is zo’n enorme hoeveelheid aan fietsen dat het soms lastig is om te kiezen. Heel veeleisend ben ik ook weer niet. Maar aan de andere kant heb ik dus nog nooit eerstehands een tweewieler gekocht. Tweedehands fietsen leken me altijd prima en tot nu toe was dat ook zo. Maar nu ik een eigen elektrische fiets voor dames aan wil schaffen, vind ik het toch prettiger om deze eerstehands aan te schaffen.

Moeiteloos lange tochtjes

Dat is pas echt lekker met een goede elektrische fiets voor dames: lange tochtjes maken. Bijvoorbeeld met mijn vriendinnen de stad in, of de duinen door fietsen. Of natuurlijk heerlijk een middagje naar het strand met de e-bike. Dat is eigenlijk de voornaamste reden dat ik een elektrische fiets voor dames wil hebben. Daarbij komt nog dat het erg lekker is om boodschappen te doen, of om de kinderen op te halen van school met een elektrische fiets dames. Dat jullie het even weten: een e-bike is zowel voor de lange stukken, als de korte stukken, echt ideaal. Fietsen is namelijk moeiteloos, dankzij de trapondersteuning van de fiets.

Elektrische fiets voor dames met accu

Het mooie van een dames elektrische fiets is natuurlijk de trapondersteuning die de elektrische motor van de fiets levert. Wanneer je dus wat sportiever wil zijn en die auto wil laten staan, dan is het wel heel makkelijk om op de e-bike te springen. De motor van de elektrische fiets voor dames loopt op een accu, welke je ongeveer na 80 kilometer fietsen weer moet opladen. Er zijn gelukkig steeds meer elektrische voertuigen, dus het vinden van een oplaadpunt moet niet voor problemen zorgen. De accu kun je overigens goed onderhouden door deze binnen te bewaren. Je kunt de accu loskoppelen, of gewoon de hele elektrische fiets binnen zetten dames!

Een eigen, nieuwe fiets

Ik heb enige tijd gezocht via Google en startpagina om retailers te vinden die e-bikes voor dames in het assortiment hebben. Maar online dit soort ‘grote’ aankopen doen vind ik toch wel wat. Toen kwam ik bij Stella Fietsen terecht, waar je heel makkelijk een e-bike kunt bestellen en eventueel weer kunt retourneren, mocht deze toch niet helemaal goed bevallen. Zo kun je dus altijd een proefritje rijden. Hier ga ik dus bestellen!