LED verlichting, waar kun je het allemaal voor gebruiken?

Tegenwoordig gebruiken we het bijna alleen nog maar en zijn we bijna afgestapt van de andere soort verlichting, LED verlichting! LED verlichting is de meest zuinige vorm van verlichting en levert de LED lamp met een laag wattage al erg veel licht. Vergeleken met een gloeilamp weet een ledlamp zo’n 95% van de energie daadwerkelijk om te zetten naar licht. Een gloeilamp gebruikt de meeste energie om warmte af te geven, waar je zelf eigenlijk niets aan hebt en je dus alleen maar meer stroom verbruikt. Ook een halogeenlamp verbruikt meer energie dan een LED lamp, omdat een LED lamp zelfs met het laagste wattage meer licht zal geven. In dit blog kijken we graag met je naar verschillende soorten LED lampen en kijken we naar LED high bays, LED lampen die ideaal zijn voor magazijnverlichting!

Verschillende soorten LED verlichting

LED verlichting is eigenlijk overal voor te gebruiken. Zo zou je ervoor kunnen kiezen om LED verlichting binnenshuis te plaatsen, maar is led-verlichting ook geschikt voor buiten, waar aparte lampen voor te verkrijgen zijn. Binnenshuis zou je kunnen kiezen voor LED spots, lampen met LED verlichting, LED strips of kun je kiezen voor de standaard e14 of e27 LED Lampen.

Ook voor buitenshuis is er veel mogelijk op het gebied van LED verlichting. Zo zijn er LED lampen gecreëerd die waterbestendig zijn en dus outdoor geplaatst kunnen worden, waardoor je de LED verlichting in iedere buitenlamp kunt plaatsen. Ook LED strips zijn ideaal voor buiten, waardoor je een unieke sfeer kunt creëren in de tuin!

De laatste toepassing is tijdens het klussen, waar je met een LED lamp over voldoende licht zult beschikken. De LED bouwlampen zijn te verkrijgen in verschillende wattages en groottes, zodat je voor iedere klus kunt beschikken over het juiste licht!

Kies voor een LED high bay ufo!

LED verlichting is dus ideaal wanneer je wilt beschikken over genoeg licht met zo min mogelijk stroomverbruik. LED verlichting is de zuinigste lichtbron, dus is een LED lamp ten alle tijden de goedkoopste optie. Je zou er ook voor kunnen kiezen om dezelfde hoeveelheid stroom als eerst te gebruiken, waardoor er meer licht wordt gegeven.

Een voorbeeld van LED lampen die erg veel licht geven, zijn high bay ufo lampen. Je kunt een LED high bay ufo kopen om te plaatsen in de werkplaats, maar zijn ze zeker geschikt als magazijnverlichting. De high bay ufo lampen worden gebruikt voor professionele toepassingen en zijn in verschillende wattages te verkrijgen!

LED verlichting is dus een zeer duurzame optie, omdat deze lampen het meest energiezuinig zijn. In tegenstelling tot een gloei- of halogeenlamp geven ze veel meer licht af, waardoor je met een laag wattage al de gewenste hoeveelheid licht kunt krijgen!