verhuisbedrijf haarlem

Waarom verhuizen naar Haarlem ook interessant is

Je wilt gaan verhuizen, maar weet nog niet waar naar toe. En het is wel een hele belangrijke keuze die je maakt. Want een huis kopen doe je niet zomaar. En je wilt natuurlijk wel dat de woning die je gekozen hebt in een goede, leuke en vriendelijk wijk bevindt. En als je kinderen hebt, moet ie ook nog is heel veilig zijn en in het liefst in de buurt van een kinderopvang en basisschool.

Waar jij verder op kan gaan letten, is wat er allemaal te doen is in de regio. Als jij een weekendje iets wilt gaan doen, of lekker een vrije dag hebt. Dan is het wel leuk om dat buiten te kunnen besteden. Onderstaand in de tekst kan jij vinden wat er allemaal te doen is in Haarlem, en wat de leukste wijken zijn.

En mocht je nou iets tegenkomen wat je aantrekt, en ook nog is een leuke woning gevonden hebben. Zoek dan contact met een verhuisbedrijf Amsterdam of een verhuisbedrijf Haarlem.

Wat is er te doen

Haarlem is echt een stad van mooie oude gebouwen. En er zijn er dus ook genoeg te vinden. En als jij dus houd van lekker cultuur snuiven, ben je hier zeker op de juiste plek.

Laten we beginnen met De Grote of St. Bavokerk te Haarlem. Deze mega grote kerk is prachtig om te zien en heeft een Mozarts orgel. Daarnaast staat er ook een standbeeld buiten waar je ook weer je ogen op kan uit kijken.

Nog zo’n grote joekel is de Kathedrale basiliek Sint Bravo. Een nog indrukwekkender gebouw. Met grote puntige daken en een hoge toren in het midden. Is het, het zeker waard om een bezoekje te brengen.

En mocht je nou iets actiever willen zijn. Dan kan je in de regio van Haarlem zeker genoeg te doen vinden. En Amsterdam is lekker dichtbij als je de prachtige hoofdstad van Nederland wilt bezoeken.

De top wijken van Haarlem

In Haarlem kan je op meerdere plekken harstikke leuk wonen. Maar hier zijn er een aantal die hoog geprezen worden.

We beginnen bij de Bomenbuurt. Met wederom weer een kerk, is het pleintje voor de kerk het al waard om er te wonen. En als je liever lekker aan het water wilt wonen. Of in ieder geval in de buurt van. Dan is het Kleverpark een gebied waar jij gelukkig zal worden. Met een aantal leuke kleine bootjes aangemeerd aan de kant die de hele dag lekker dobberen, is er zomaar een plekje leeg die jij kan vullen.

Als derde maar niet de minste, het Vondelkwartier. Deze staat bekend als een kindvriendelijke wijk. En heeft genoeg groen om de kleur hele seizoenen te behouden.

Heeft dit jou aangetrokken om in Haarlem te gaan wonen? Zoek dan een woning uit waar jij denkt dat jij je leven kan gaan beginnen. Of in ieder geval een lekkere frisse start zal hebben.
En mocht je hulp nodig hebben bij verhuizen. Is er altijd een verhuisbedrijf Haarlem beschikbaar.