Zo draag je een zomerjurk ook in de winter

In de winter vind ik het altijd jammer dat ik minder vaak een jurk aan doe. Terwijl ik in de zomer graag leuke jurken draag. Ik ben gaan kijken naar manieren waardoor ik mijn zomerjurken toch nog aan kon in de winter. Want het is zo zonde dat je einde van de zomer afscheid moet nemen van zoveel leuke kleren! In deze blog wil ik met jullie een paar leuke tips delen.

 

Tip 1: Laarzen

In mijn kast heb ik een paar leuke jurken hangen met lange mouwen die draag ik voornamelijk in de lente. Maar door een paar stevige warme laarzen heb ik mijn ‘lente’ jurken nu zelfs in de herfst aangehad. Door de laarzen blijf je lekker warm en heb je geen last van natte voeten. Want helaas is het een feit dat het in de herfst wat meer regent. Ik denk dat veel van jullie deze tip al wisten en er ook zeker gebruik van maken. Wist je dit nog niet probeer het absoluut want je jurk wordt er ineens een stuk stoerder van, erg leuk om te proberen.

 

Tip 2: een leerjasje

Voor mij is een leerjasje echt een kledingstuk die ik niet wil missen in mijn garderobe. Deze tip is enorm goed te combineren met tip 1. Mocht het nog kouder worden en alleen een lange mouwen jurk niet warm genoeg is dan doe je een heerlijk warm lerenjasje erover heen en je bent klaar. Ook de korte mouwenjurk kunnen nog een rondje mee in de winter om ze te combineren met een lerenjas.

 

Tip 3: een trui

Zelf vind ik dit echt een van de beste tips die ik ooit kreeg. Een heerlijke warme trui aan te trekken over mijn zomerjurk. Einde van de zomer kocht ik een satijnen Moscow jurk, ik baalde dat ik deze geweldige jurk een half jaar moest missen in de winter maar door er een lekkere trui er overheen aan te trekken rock ik deze outfit ook in de winter.

 

Tip 4: een panty

Natuurlijk mag deze tip niet ontbreken! Om lekker warm te blijven in de winter kan je altijd naar een warme panty grijpen. Tegenwoordig heb je zoveel leuke design dus je hoeft niet altijd de standaard panty uit de kast te trekken combineer die leuke fleurige zomerjurk met een leuke panty. Natuurlijk kan je al deze tips ook met elkaar combineren waardoor je een heerlijk leuke warme combi krijg. Mijn tip altijd: probeer het vooral uit!