mistbeveiliging

Met mistbeveiliging kunt u rustig wonen

Mistbeveiliging is de nieuwe technologie op het gebied van huisbeveiliging. De techniek achter deze methode is vrij simpel, maar bijzonder effectief. In mijn blog op Liveintheliving.nl vertel ik alles over wonen. Natuurlijk wilt u dat uw huis effectief beveiligd is en dat u rustig kan wonen. Met mistbeveiliging is dit waarschijnlijk opgelost. Daarom vertel ik er in mijn blog graag meer over.

Mistbeveiliging door middel van een mistgenerator

Mistbeveiliging, de naam zegt het al een beetje. Het is een systeem waarbij mist de blokkade vormt voor ongewenst bezoek in uw huis. U kunt mistbeveiliging kopen in de vorm van een mistgenerator. Het is een apparaat waarbij er een enorme hoeveelheid mist de ruimte in wordt gespoten op het moment dat het alarm af gaat. Dit is niet alleen bijzonder vernieuwend, het is ook nog eens erg effectief. Bedenkt u maar een een ander beveiligingssysteem waarbij er een barrière wordt gevormd voor de inbreker. De enorme hoeveelheid mist zorgt ervoor dat het zicht nog maar beperkt wordt tot 30 centimeter. Een inbreker zal altijd de keuze maken om te vluchten.

De vijf minuten regel

Mistbeveiliging speelt in op het feit dat er een 5 minuten regel bestaat in de beveiliging van huizen of bedrijfspanden. Deze 5 minuten regel betekent dat een inbreker gemiddeld 5 minuten nodig heeft om in te breken, spullen te pakken en weer weg te gaan. Deze 5 minuten zijn vaak genoeg om te ontkomen aan bijvoorbeeld de politie. De mist blijft meer dan 5 minuten hangen en zorgt dus precies dat deze tijd window wordt gehaald.

De veiligheid van mist

Natuurlijk wil iedereen dat zijn of haar huis op een veilige manier wordt beveiligd. We willen geen schadelijke stoffen het huis in spuiten. Dat is met mistbeveiliging zeker niet het geval, want de mist bestaat uit een simpele waterdamp substantie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de schade, want die is er simpelweg niet. Uw huisdieren kunnen rustig in de kamer blijven zitten en ook uw eten blijft onbeschadigd. De mist is op deze manier goedgekeurd door de Europese Unie. Ook voor het milieu is de mist dus onschadelijk. Twijfel dus absoluut niet om mistbeveiliging in huis te nemen, het is de perfecte oplossing om rustig te gaan wonen.