TV beugel

TV beugel: handig voor thuis en op werk

Zelf woonde ik een poosje in een kleine studio, waar ik televisie kon kijken vanuit m’n bank en m’n bed. Lekker handig wel, maar het enige wat vervelend was, is dat ik die televisie dan zelf moest draaien. Ik heb weleens gehad dat ik hem bijna omgooide, of krassen gemaakt in mijn houten televisiemeubel door het gedraai. Daarom heb ik toen besloten om een TV beugel te nemen. Op deze manier kon ik mijn televisie makkelijk draaien zonder kleerscheuren. Inmiddels wil ik nooit meer anders. In deze blog beschrijf ik waar een televisiebeugel handig voor is en wat voor soorten televisiebeugels er allemaal beschikbaar zijn.

TV beugel thuis

Als je in je huis een TV beugel neemt, heb je ineens ruimte over. De televisie plakt dan als het ware aan de muur, waardoor je geen televisiemeubel meer nodig hebt. Mensen die bij je langskomen zullen onder de indruk zijn van de strakke indeling van je huis. Zonder televisiemeubel wordt het ineens een stuk makkelijker om een extra poef neer te zetten bijvoorbeeld. Ook kun je je ervan verzekeren dat je kinderen je televisie niet omstoten.

TV beugel op werk

Ook op werk is het handig om een televisiebeugel te nemen. Je vergaderruimte krijgt een strakke uitstraling. Daarnaast wordt het mogelijk om mooie Powerpoint presentaties te geven via de televisie. Dit werkt natuurlijk het beste voor middelkleine vergaderruimtes, niet voor de ruimtes waar al een beamer tot je beschikking is. Ook is een TV beugel handig voor flex-vergaderruimtes waar je hem naar de muur kunt duwen of juist meer de ruimte in kunt draaien.

Soorten TV beugels

Er zijn allerlei soorten TV beugels, voor ieder wat wils. Zo is er een draaibare TV beugel, die dus zorgt voor een handige flexibiliteit. Ook kun je een platte TV beugel nemen voor een nog strakkere look. Op die manier hangt de televisie op een vaste plek aan de muur, recht vooruit. Voor in bed kun je bijvoorbeeld ook een kantelbare TV beugel nemen, die je naar beneden kunt richten. Je zou hem zelfs aan je plafond kunnen bevestigen. Ook elektrische TV beugels zijn mogelijk. Er zijn combinaties van deze eigenschappen mogelijk om voor jou de ideale TV beugel te bedenken. Je kunt ook een TV beugel uitkiezen op televisie merk, zoals Sony, Samsung, of Philips. Wist je dat het zelfs mogelijk is om een televisiebeugel te hebben met een heel lange arm, zodat hij de hoek om kan (als dat nodig is).